početna stranica    
 
Članovi Komisije

Biografije

Odluka o imenovanju članova povjerenstva za očuvanje nacionalnih spomenika

Sekretarijat Komisije

Komisiji za očuvanje nacionalnih spomenika uručena Povelja za doprinos u očuvanju i obnovi kulturno-historijskog naslijeđa


Publikacije
BAŠTINA - Godišnjak Komisije za očuvanje nacionalnih spomenika


Kontakt

Горан Милојевић

Горан Милојевић (16.8.1960. Бања Лука), архитекта, дипломирао је на Архитектонском факултету у Сарајеву, фебруара 1985.
У претходних осам година, радио је на пројектима везаним за заштиту културно-историјског и природног насљеђа.
У оквиру свог професионалног дјеловања, у досадашњој пракси, радио је и као пројектант архитектонских објеката, бавио се пројектовањем и опремањем ентеријера, предавао је у средњој стручној школи, урадио је бројна рјешења визуелног идентитета, а радио је и као вјештак архитектонске струке. Такође, радио је на реализацији неколико значајних међународних пројеката и програма.
Награђиван је на конкурсима из области архитектуре и графичког дизајна. Учествовао је на бројним научно-стручним скуповима.
Обављао је и сљедеће дужности: директор Републичког завода за заштиту културно-историјског и природног насљеђа Републике Српске (2008. – 2013.), делегат (члан колегијума) Дома народа Парламентарне скупштине БиХ (2003.-2007. – у истом периоду и делегат из БиХ у Парламентарној скупштини Савјета Европе), директор Фонда становања Републике Српске (2002.), замјеник министра у Министарству просторног уређења, грађевинарства и екологије у Влади Републике Српске (2001.).


ENGLISH 
Komisija za očuvanje nacionalnih spomenika © 2003. Razvoj i dizajn: